AK Partili kadınlardan Şahin'e ziyaret

'Hayırlı olsun' dediler

AK Partili kadınlardan Şahin'e ziyaret

Haber Merkezi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Aile Sosyal Politikalar İl müdürlüğüne atanan Mahmut Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Partili kadınlar ziyarette Müdürlüğün Bartın’da yürüttüğü çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Aile Sosyal Politikalar İl müdürlüğüne atanan Mahmut Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette AK Parti Bartın Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Hasibe Kalafat, Mali İdari İşler Başkanı Emine Ersoy, Seçim İşleri Başkanı Hayriye Çıray, Halkla İlişkiler Başkanı Nuray Akbaba, Ar-Ge Başkanı Gülten Bacıoğlu, Ekonomi İşler Başkanı Nurhan Gündüz ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Sacide Topuz da yer aldı.

KURTKAYA “KÖKLÜ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK”

Müdürlüğün Bartın’daki çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyarette AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya “AK Partide siyaset yapan her birey, ülkemizin, milletimizin ve vatanımızı bölünmez bütünlüğüyle korur, insanı yaşat ki, devlet yaşasın ilkesiyle hareket ederek insan merkezli siyaset yapar. Mili ve manevi değerlerimize önem verir.  Aileyi toplumun en küçük birimi olarak kabul eder ve biz kadınları güçlü kılar. AK Parti hükümetleri kadın, aile, çocuk, yaşlı, korunmaya muhtaç kesimler ve şehit yakınları ile gaziler için köklü çözümler üretmiştir. Nitekim hükümetlerimizin yaptığı icraatlar karşılığını bulmuş ve milletimiz davamızdan duasını ve desteğini esirgememiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Aile var oldukça millet var oldukça devlet var olur’ sözleri yolumuza ışık olmaya devam edecektir.  Müdürümüze görevinde başarılar diliyor, Rabbim ilimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.