AK Parti'nin Bartın'daki 'Türkiye Buluşmaları' programı teşkilat buluşmasıyla sona erdi

'Türkiye Buluşmaları' kapsamında Bartın'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulundu. Bartın'daki programlarında sorun ve talepleri dinlerken notlar alan Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, temasları sonrasında yaptığı kısa değerlendirmede 'Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ilk günkü aşk ve şevkle çalışan teşkilatlarımızla buluşup, esnaflarımızın, vatandaşımızın gönüllerine misafir olduk.' dedi.

AK Parti'nin Bartın'daki 'Türkiye Buluşmaları' programı teşkilat buluşmasıyla sona erdi

Erkan Hızoğlu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ile birlikte Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Bartın’a geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Demiröz ve beraberindeki milletvekilleri,  program kapsamında ilk olarak AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.

Basın toplantısında ilk olarak söz alan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti’nin 22 yıldır milletin hizmetinde olduğuna dikkat çekerek yeni ufuklara yol alacaklarını ve Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceklerini vurguladı.

22 yıllık AK Parti iktidarında olduğu gibi bundan sonra da toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak politikalar üreterek demokrasinin standartlarını daha da yükseltmeyi, temel hak ve özgürlüklerin kapsamını sürekli genişletmeyi güçlü ve kararlı bir iradeyle sürdüreceklerinin altını çizen Arslan, “22 yıllık AK Parti iktidarımızda olduğu gibi bundan sonra da toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayacak politikalar üreterek demokrasimizin standartlarını daha da yükseltmeyi, temel hak ve özgürlüklerin kapsamını sürekli genişletmeyi güçlü ve kararlı bir iradeyle sürdüreceğiz. Kurulduğumuz günden bugüne destekleriyle AK Parti'mizin iktidarda olmasını sağlayan, birlikte yol yürüdüğümüz aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, ülkemizin geleceği için ter döken dava ve yol arkadaşlarımıza fedakâr çalışmaları için teşekkür ediyorum. Milletimiz ve AK Parti’mize gönül veren teşkilatımızla birlikte zirveden yeni ufuklara yol alacak, Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

“922 ilçe 81 ilin tamamına hizmet götüren bir partiyiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 31 Mart seçimlerinden sonra kendi muhasebelerini yaptıklarını ve gerekli dersleri aldıklarını söylerken ekonomiden dış politikaya, kongre süreçlerinden gelecek seçimlere kadar birçok konuda önemli açıklama ve değerlendirmelerde bulundu. 2025 sonunda enflasyonu daha da aşağıya çekeceklerini ve 2026’dan sonra ülkemiz tekrar sıçrama noktasına geleceğini belirten Demiröz, “Bugün güzel köşemiz Bartın’dayız. Ben Bitlisliyim. Üç dönem Bitlis Milletvekili, bir dönem de İstanbul Milletvekilliği yaptım. Aşağı yukarı 10 yıldır da Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğimiz var. Mali ve İdare İşler Başkanlığı yapıyorum. Bartın'a gelmekten büyük mutluluk duydum. Daha önce maalesef buraya gelememiştim. Hem içimde uhdeydi. Gidemediğim yerleri seçerken Bartın'ı da görünce bu güzel köşeye bugün gelelim dedik. Sizlerle birlikte olmaktan gerçekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Bizler 23-24 yıldır bu ülkede hizmet ediyoruz. 922 ilçe 81 ilin tamamına hizmet götüren bir partiyiz. Hiçbir ayrımcılık yapmadık. Ben dediğim gibi doğuda bulunan, Bitlis'te yaşayan, büyüyen bir kardeşinizim. İnanın Türkiye’nin her köşesinde AK Parti'nin izi var, yatırım izi var. Kuzeyinde de, güneyinde de, doğusunda da batısında da. Bizde mesela Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesini yaptık dünyanın gözü yeri geldi oraya oldu. Bundan sonra inşallah bakacaksınız belki uluslararası toplantılar bile Ahlat'ta olacak. Bu cennet ülkemizin her köşesi aynı değerde.

Dışarıdan ve içeriden bazı saldırılar olabilir. Ama bunu herkes bilmeli ki şu güzelim toprakların bir karşını hiç kimseye verecek durumda değiliz. Bu şekilde hizmet eden bir partiyiz.” diye konuştu.

Bartın temasları ziyaretlerle sürdü

Ardından esnaf ziyareti yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz ve beraberindeki parti heyeti, esnaf ziyaretinin ardından Kumluca’da cenazeye katıldıktan sonra Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Daha sonra Çelikerler firmasına fabrika ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İl Koordinatörü Hamdi Uçar, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz ile birlikte 1992 yılında Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Ahmet Seçen’in ailesini ziyaret etti.

Kıbrıs Gazisi Mehmet Gazioğlu ve ailesini ziyaret eden AK Parti heyeti, “Türkiye Buluşmaları” Programı kapsamında geldikleri Bartın’da sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Doğruöz, beraberindeki milletvekilleri ile birlikte Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda teşkilat üyeleri ve mahalle başkanlarıyla buluşarak değerlendirme yaptı.

Bartın’daki programlarında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, sorun ve talepleri dinlerken notlar aldı.