AK Parti'den istişare turu

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve teşkilat mensupları, Bartın Valisi Sinan Güner başta olmak üzere Vali Yardımcıları Miraç Akbulut ve Abdullah Akdaş ile sivil toplu örgütlerini ziyaret etti.

AK Parti'den istişare turu

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün'ü ziyaret eden Kalaycı ve Milletvekili Tunç, dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Ziyarette engelli bireylerin talepleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi de yapıldı. Yoğun bir program yaşandı Başkan Kalaycı ve Milletvekili Tunç daha sonra Bartın Vali Yardımcıları Miraç Akbulut ve Abdullah Akdaş'ı ziyaret etti. Ziyarette Bartın’da yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Kalaycı ve Tunç Bartın Valisi Sinan Güner’i de ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette kentte devam eden kamu yatırımları ve projelerle ilgili istişareler gerçekleştirildi. Kalaycı ve Tunç’un zir ziyaret noktası da Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez oldu. Dönmez ile Abdipaşa’da devam eden çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yapan Kalaycı ve Tunç, beldeye yapılan yatırımların takipçisi olmaya devam edeceklerini söylediler. Kalaycı ve Tunç’un ziyaret programı kapsamında son durakları Özel Bizimkiler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Ziyarette Merkezin sahibi Olcay Tekinok ve personel ile bir araya gelen Kalaycı ve Tunç, talepleri dinlediler, destek sözü verdiler.

“Milletimizin hizmetkarıyız”

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Kalaycı, sık sık ziyaretler gerçekleştirerek istişare ve değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. AK Parti olarak sürekli halkın içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Kalaycı, “AK Parti olarak istişareye büyük önem veriyoruz. Bunun içinde gerek kurumlarımızı gerek sivil toplum örgütlerimizi gerekse vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek hem talepleri dinliyor, hem de istişarelerde bulunuyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin daha da ileriye gitmesi için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu bağlamda bizlerde bu ilerlemeye teşkilatlar olarak vatandaşlarımızın gözü kulağı olmak, taleplerini almak ve çözüm için gerekli girişimleri yapmak için çalışıyoruz. AK Parti milletin partisidir. Bizlerde milletimizin hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızı dinlemeye, sorunlarına çare olmaya 2002’den bu yana nasıl devam ettiysek, o şekilde devam edeceğiz. AK Parti demek çözüm demektir. Ülkemizin 2002’den bu yana çözülmez denen sayısız sorununu çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. Bir sorun varsa bunun çözümü de yine AK Partimizdir. Vatandaşlarımız yeter ki bizden desteklerini esirgemesinler.” dedi.