AİLE DOSTUNDAN ÇINÇIN'A ZİYARET

Öztabak kuruluş yılını kutladı

AİLE DOSTUNDAN ÇINÇIN'A ZİYARET

 

Muhammet Civan

Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın’ın aile dostu Aysel Öztabak, kuruluşunun 9. Yılı olması dolayısıyla gazete ekibini ve Çınçın’ı ziyaret etti.

Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın’ın aile dostu Aysel Öztabak, kuruluşunun 9. Yılı olması dolayısıyla gazete ekibini ve Çınçın’ı ziyaret etti. Ziyarette Hergün Gazetesi’nin kuruluşunu kutlayan ve daha nice yıllar dileyen Öztabak, “Gazetenizin kuruluşunun 9. Yılını kutluyor ve başarılarla dolu daha nice 9 yıllar geçirmenizi temenni ediyorum. Nihal Çınçın’ın hem aile dostu ve aile büyüğü olarak hem de bir kadın olarak basın sektörünün içinde başarıya yer almasından büyük gurur duyuyorum. İnşallah yolunuz hep böyle aydınlık olur” dedi. 

ÇINÇIN: “ÇOK BÜYÜK MUTLULUK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihal Çınçın ise “Aysel Teyzem bizim çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz ve saydığımız aile dostumuz ve büyüğümüz. Onun bu ziyareti beni her şeyden çok mutlu etti. Dostlar tarafından desteklenmek ve unutulmamak çok güzel bir duygu. Bunun için kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.