Ahat Deliorman, görevinden ayrıldı

2011 yılından bu yana Doğa Koruma ve Milli Parklar Bartın Şube Müdürü olarak görev yapan Ahat Deliorman, görevinden ayrıldı. Görev yaptığı süre boyunca emeği geçen tüm yöneticilere ve kendisinden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Müdür Deliorman, 'Vedalar gözüyle sevenler içindir, çünkü gönlüyle sevenler ayrılamaz. Sağlıcakla kalın ben bu güzel şehri ve siz sevdiklerimi gönlüm ile sevdim' dedi.

Ahat Deliorman, görevinden ayrıldı

2011 yılından bu yana Doğa Koruma ve Milli Parklar Bartın Şube Müdürü olarak görev yapan Ahat Deliorman, görevinden ayrıldı. Görev yaptığı süre boyunca emeği geçen tüm yöneticilere ve kendisinden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Müdür Deliorman,  “Veda etmek, bazen dünyadaki en zor şeydir. Bir sevgiliye veda etmek ya da arkadaşa, dosta veda etmek, çok zor olabilir. İnsanlar, bazen bu gibi durumlarda hangi sözü söyleyerek veda edeceğini bilemezler şu an benim gibi Dünyanın en güzel şehri ve insanlarının yer aldığı Bartın ilin de Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı ile 2011 yılında başlayan görevimden Doğa Koruma ve İl Şube Müdürü olarak 3 Ocak 2022 günü itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında emeği geçen tüm yöneticilerime; desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Vedalar gözüyle sevenler içindir, çünkü gönlüyle sevenler ayrılamaz. Sağlıcakla kalın ben bu güzel şehri ve siz sevdiklerimi gönlüm ile sevdim selamlar saygılar” dedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bartın Şube Müdürlüğüne Ahat Deliorman’ın yerine eski Bartın Orman İşletme Müdürü Hande Nur Varol’un getirildiği öğrenildi.