7 Eylül Anaokulu ve Çaydüzü İlkokulu'na dinlenme alanı

Öğrencilerin daha konforlu ve keyifli bir eğitim ortamına sahip olabilmesi için önemli bir çalışma gerçekleştiren Bartın Belediyesi, 7 Eylül Anaokulu ve Çaydüzü İlkokulu'nda öğrencilere yönelik dinlenme alanları oluşturdu. Yapılan çalışmayla, çocukların okul saatlerinde daha rahat vakit geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri ve oyun oynayabilecekleri özel alanlar tasarlanırken Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 'Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim hayatı geçirebilmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.' dedi.

7 Eylül Anaokulu ve Çaydüzü İlkokulu'na dinlenme alanı

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Teknik Atölyesi, öğrencilerin daha konforlu ve keyifli bir eğitim ortamına sahip olabilmesi için önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, 7 Eylül Anaokulu ve Çaydüzü İlkokulu’nda öğrencilere yönelik dinlenme alanları oluşturuldu.

Yapılan çalışmayla, çocukların okul saatlerinde daha rahat vakit geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri ve oyun oynayabilecekleri özel alanlar tasarlandı.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim hayatı geçirebilmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu alanlar, onların sadece dinlenme ihtiyacını karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda sosyalleşmelerine de imkân tanıyacak.” dedi.

Ekiplerin titizlikle yürüttüğü bu çalışma, eğitim kurumlarından ve velilerden de büyük takdir topladı. (Haber Merkezi)