4 çeşit yemek 60 TL

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın sosyal belediyecilik projelerinden olan 'Kent Lokantası'nda çalışmalar tamamlanırken açılışı 6 Eylül Cuma günü (yarın) yapılacak. Kent Lokantası ile Bartın Belediyesi, haftanın 5 günü, 4 çeşit yemeği sadece 60 TL'ye vatandaşlara hem uygun fiyatlı hem de lezzetli ve sağlıklı yemek hizmeti sunacak.

4 çeşit yemek 60 TL

Bartın, “Kent Lokantası”na kavuşuyor!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Bartın Belediyesi, ilk kent lokantasını şehre kazandırıyor.

Ekonomik kriz koşullarıyla başa çıkmaya çalışan dar gelirli vatandaşların, emeklilerin ve öğrencilerin uygun fiyatlı ve lezzetli yemeğe ulaşabilmeleri amacıyla haftanın 5 günü hizmet verecek olan Bartın Belediyesi Kent Lokantası, 6 Eylül Cuma günü açılacak.

Geçtiğimiz ayki Meclis Toplantısı’nda kararı alınarak kısa sürede çalışmaları tamamlanan ve Başkan Yalçınkaya’nın söz verdiği gibi Eylül ayının ilk haftasına açılışı yetiştirilen Kent Lokantası, bütçe dostu menüleriyle sağlıklı ve lezzetli yemekleri Bartınlılarla buluşturacak.

Kent Lokantası’nın Belediye Sosyal Tesisleri yanında hizmete açılacağının bilgisini veren Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, haftanın 5 günü, 4 çeşit yemeği sadece 60 TL karşılığında vatandaşlara hem uygun fiyatlı, hem de lezzetli ve sağlıklı yemekler sunacaklarını söyleyerek “Bartın Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ilkelerimiz doğrultusunda, Bartın Kent Lokantamızı 6 Eylül Cuma günü, saat 11:00’de halkımızın hizmetine açıyoruz. Kent Lokantamız, haftanın 5 günü, 4 çeşit yemeği sadece 60 TL karşılığında vatandaşlarımıza hem uygun fiyatlı, hem de lezzetli ve sağlıklı yemekler sunacaktır. Tüm halkımızı Kent Lokantamıza bekliyoruz.” dedi.

Göreve başladıkları günden bu yana Bartın için çalışmaya devam ettiklerini belirterek ilk 4 ayda 4 büyük projemizi hayata geçirmek için adımlar attıklarını ifade eden Yalçınkaya, Halk Ekmek projesinin de önümüzdeki aylarda hizmete geçeceğini söyledi.