2025-2029 yıllarını kapsayan 5 Yıllık Stratejik Plan görüşüldü

Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya başkanlığında toplanan İl Encümeni, gündeminde yer alan 28 dosyayı görüşerek karara bağladı. Bartın İl Özel İdaresi'nin 2025-2029 Yıllarını Kapsayan 5 Yıllık Stratejik Planı da toplantıda görüşüldü.

2025-2029 yıllarını kapsayan 5 Yıllık Stratejik Plan görüşüldü

İl Encümeni en yoğun toplantısını gerçekleştirdi

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın İl Encümeni, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 27. maddesi gereğince Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda toplanarak 28 adet gündem konusunu görüşmek üzere toplandı.

Toplantıya Encümen Başkanı Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kuş, Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan, Niyazi Cumhur Işık, Aynur Yıldırım, atanmış üyeler Destek Hizmetleri Müdürü Şerife Çağlar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Nurettin Bozkurt ile gündemi bulunan birim müdürlerinden, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili İlker Sarıkaya, Yatırım ve İnşaat Müdürü Yılmaz Hızoğlu, Ruhsat ve Denetim Müdürü Yavuz Keleş, Mali Hizmetler Müdürü Serap Birinci katıldı.

Toplantıda; İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 15 adet gündem maddesi, Yatırım ve İnşaat Müdürlüğüne ait 2 adet gündem maddesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne ait 10 adet gündem maddesi ile Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi olmak üzere toplam 28 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Bartın İl Özel İdaresi’nin 2025-2029 Yıllarını Kapsayan 5 Yıllık Stratejik Planı da görüşülen gündemler arasında yer aldı.