12 dosya daha Encümen'de karara bağlandı

Bartın Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya başkanlığında toplanan İl Encümeni, gündeminde yer alan 12 dosyayı görüşerek karara bağladı.

12 dosya daha Encümen'de karara bağlandı

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın İl Encümeni, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 27. maddesi gereğince İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında gündeminde yer alan 12 dosyayı görüşmek üzere toplandı.

Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kuş, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan, Niyazi Cumhur Işık, Aynur Yıldırım atanmış üyeler Destek Hizmetleri Müdürü Şerife Çağlar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Nurettin Bozkurt ayrıca Yazı İşleri Müdürü Turgut Demirbağ ve gündemi olan müdürlerden, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili İlker Sarıkaya ile Ruhsat ve Denetim Müdürü Yavuz Keleş katıldı.

Toplantıda; İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 11 adet gündem maddesi ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi olmak üzere toplam 12 adet gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.