Hasta Yatağındaki Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Türk Kızılay Bartın Şubesi, Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Yerleşkesinde yatan çocuk hastalar için özel bir etkinlik düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genç Kızılay gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve neşeli anlar yaşandı.

Hasta Yatağındaki Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Türk Kızılay Bartın Şubesi, Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Yerleşkesinde yatan çocuk hastalar için özel bir etkinlik düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genç Kızılay gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve neşeli anlar yaşandı. Çocuklarla yakından ilgilenen Genç Kızılay Bartın İl Başkanı Kubilay Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Bartın’da büyük bir gurur ve mutlulukla kutlandığını belirtti. Dünyada çocuklara bayram hediye edilen tek ülkenin Türkiye olduğunu, bayram coşkusunun her çocuğun yaşaması gerektiğini belirten Başkan Şahin, bu kapsamda da hastanede tedavi gören çocukların bu kutlamalardan mahrum kalmaması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Hastanede tedavi gören hasta çocuklarımızın bu bayramdan, bu neşeden eksik kalmaması için bir etkinlik tertip ettik. Tedavi gören çocukları 23 Nisan’da yalnız bırakmadık. Onları mutlu etmek hepimizin görevi. Tüm çocukların bayramını tebrik ediyor ve kutluyoruz. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Aileler de aynı şekilde memnun ve mutlu oldular. Onların yüzlerindeki gülümsemeye ortak olduk. Bu güzel günü, çocuklarımızın mutluluğuyla taçlandırdık ve onların yanında olduğumuzu hissettirdik. Bizim de amacımız zaten onların mutlu olmalarını sağlamaktı. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

“Çocuklarımızın Yüzlerindeki Tebessümlere Ortak Olduk”

Etkinliğin düzenlemesinde emek ve katkılarından dolayı Genç Kızılay Bartın İl Başkanlığına ve tüm gönüllülere teşekkür eden Türk Kızılayı Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümlere ortak olduk. Miniklerimize hediyeler hazırladık. Gülümsemelerimizle onların yanında yer aldık. Kalplerine neşe serptik. Bu güzel günü, çocuklarımızın mutluluğuyla taçlandırdık ve onların yanında olduğumuzu hissettirdik. Emek veren Genç Kızılay Bartın İl Başkanlığına ve tüm gönüllülere teşekkür ediyorum” dedi.