Yeni Adalet Sarayı inşaatında inceleme

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ile birlikte yapımı son aşamaya getirilen Bartın Adalet Sarayı inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni Adalet Sarayı inşaatında inceleme

İkmal ihalesinin ardından çalışmaların yeniden başladığı Bartın Adalet Sarayı inşaatında incelemelerde bulunan Tunç, “Bartın Adalet Sarayı inşaatımız ilk ihaleyi alan firmanın konkordato ilan etmesinden sonra zorunlu olarak bir süre kesintiye uğramıştı, konuyu takip ettik, Adalet Bakan Yardımcımız Şaban Yılmaz bizzat gelerek inşaatın durumunu teknik yetkililerle birlikte yerinde görmüş ve sonrasında da inşaatın kalan kısmının tamamlanması için ikmal ihalesini gerçekleştirdik. Kısa sürede tamamlayarak Bartın’a yakışan, yargı mensuplarımızın ve adliye çalışanlarımızın daha güzel bir mekanda hizmet verebilmelerini Bartın halkının da daha modern ve daha güzel bir Adliye binasında yargı hizmeti alabilmelerini sağlamış olacağız. Takiplerinden dolayı Başsavcımız Faruk Kaynak beye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ta, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç’a Bartın’a modern ve geniş imkanları olan bir Adalet Sarayını kazandırmak için gösterdiği gayret için teşekkür etti. Tunç ve beraberindekiler, inşaatta çalışanlara kolaylıklar diledi.