Veteranlar Ligi 7. hafta maçları hafta sonu oynanacak

Zonguldak Veteranlar, Bartın Kozcağız Belediyesporla karşılaşacak

Veteranlar Ligi 7. hafta maçları hafta sonu oynanacak

 

Haber Merkezi

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Liginde 7. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Grupta 4. ve 5. sıraları paylaşan ve zirveden kopmak istemeyen Zonguldak Veteranlar - Bartın Kozcağız Belediyespor maçı cumartesi günü saat 14.00'de Fener sahasında oynanacak.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Ligi 7. hafta grup maçları hafta sonu oynanacak. Batı Karadeniz Liginde lider durumda bulunan Samsun Metro Veteranlar en yakın takipçisi 2. sırada bulunan Çorum Hitit Masterler'i cumartesi günü kendi evinde ağırlayacak. Zirveyi yakından ilgilendiren maç saat 11.00'de 19 Mayıs stadı yanı 1 nolu sentetik sahada oynanacak. Topladığı 13 puanla lider durumda bulunan Samsun Metro Veteranlar'ı 11 puan ve averajla Çorum Hitit Masterler ve Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımları takip ediyorlar.

KARABÜK KAZANMAK İSTİYOR

Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı pazar günü kendi sahasında Akçakoca Gökspor Veteranlar takımını konuk edecek. Kazanarak zirveden kopmak istemeyen Karabük Veteranlar rakibi ile Yenice ilçe sentetik sahasında saat 14.00'te karşılaşacak. Akçakoca Gökspor Veteranlar takımı ise deplasmanda ilk puanını kazanmak istiyor.

ZONGULDAK VETERANLAR - BARTIN KOZCAĞIZ BELEDİYESPOR

Grupta 4. ve 5. sıraları paylaşan ve zirveden kopmak istemeyen Zonguldak Veteranlar - Bartın Kozcağız Belediyespor maçı cumartesi günü saat 14.00'de Fener sahasında oynanacak. Bartın Kozcağız 9, Zonguldak Veteranlar ise 6 puanla grupta birbirlerini takip ediyorlar.