VefaPark, cumartesi açılıyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yeni dönem projeleri arasında yer alan VefaPark 27 Haziran 2020 Cumartesi saat 19.00'da açılıyor.

VefaPark, cumartesi açılıyor

Bartın yeni bir yaşam alanına kavuşuyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan ve yapım çalışmaları tamamlanan Kemerköprü Mahallesi Elmalık Mevki’nde ki VefaPark 27 Haziran 2020 Cumartesi saat 19.00’da açılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Göreve geldiğimiz ilk gün söz verdiğimiz gibi kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk yıllarda Yalı Sevgi Parkı, Şükrü Bankoğlu Yürüyüş Yolu, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Gazhane Kültür Parkı, Ali Baysal Parkı gibi birçok projeyi halkımızın hizmetine sunduk.   Projelerimize yeni dönemde de hız kesmeden devam ediyoruz.  2020 yılının ilk günlerinde Hürriyet Yaşam Merkezi ve Muhtarlık Bürosunu hizmete açmıştık. Şimdi ise Kemerköprü Mahallesi Elmalık Mevki’nde projelendirdiğimiz VefaPark’ı hizmete sunacağız. Çalışmalarımızı tamamlamamıza rağmen Korona Virüs Salgını sebebiyle parkımızın açılışını gerçekleştirememiştik.  Allah nasip ederse 27 Haziran 2020 Cumartesi saat 19.00’da bu hizmeti de halkımızın istifadesine sunacağız. 9 bin metrekare alana sahip, içinde spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk parkı gibi bir sosyal donatısı olan parkımız böyle büyük hareketlilik kazandıracak. Bu projemizin ardından ise Yalı Mevkii’nde yapım çalışmaları devam eden Yalı İskelesi ve Emekliler Evi Projelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız. Her geçen gün büyüyen şehrimizde çocuklarımızın ve yetişkin vatandaşlarımızın eğlenebileceği, sosyalleşebileceği alanlar yaratmak bizlerin en önemli görevleri arasında. Bu bilinçle çalışmaya devam ederek değerli halkımıza her zaman en iyi projelerle ve en güzel çalışmalarla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.