Vali Arslan köy ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve köyle daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine merkeze bağlı Hocaoğlu, Hasanefendi, Ecikler, Tasmacı ve Köyyeri köyleri ile devam etti.

Vali Arslan köy ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve köyle daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine merkeze bağlı Hocaoğlu, Hasanefendi, Ecikler, Tasmacı ve Köyyeri köyleri ile devam etti. Ziyaretlerde İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşcı, Bedaş İşletme İl Müdürü Ali Fuat Aslan ile Telekom yetkilileri de hazır bulundu.

Talepleri dinledi

Gittiği köylerde kendisine yakın ilgi gösteren ve ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade eden vatandaşların  isteklerini dinleyen Vali Arslan, muhtarlardan köylerin genel durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı. Kendisine iletilen ihtiyaç, talep ve önerileri tek tek not alan Arslan, dile getirilen talepleri imkânlar çerçevesinde çözmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirterek misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Öğrencilerle buluştu

Nurtaç Arslan köy ziyaretlerinin yanı sıra Hasanefendi İlkokulu ile Kıranpazarı İlkokulu ve Ortaokulunu da ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Arslan, okulların fiziksel durumu ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ardından sınıfları gezen Arslan, öğrencilerle bir süre sohbet ederek boyama kitabı hediye etti.