Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi

Bartın'da kongre sürecine ara vermeden devam eden AK Parti, Ulus 7. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek liste halinde girilen seçimlerde ise mevcut başkan Hikmet Çalık, güven tazeleyerek yeniden AK Parti Ulus İlçe Başkanı seçildi.

Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi

 

Bartın’da kongre sürecine ara vermeden devam eden AK Parti, Ulus 7. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Ulus’taki kongreye Bölge Koordinatörü AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Adipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve teşkilat mensupları katıldı. Kongrede kendisine bir kez daha güvenen teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti Ulus İlçe Başkanı Hikmet Çalık “Bu memleket ortak sevdamız, geçmişimiz ve geleceğimizdir. Tek aday şeklinde devam ettiğimiz bu kongrede millete hizmet yolunda irade göstererek bizlere güvendiğiniz için teşekkür ederim. Bilinmelidir ki dünyayı değiştirmek için sihirli değneğe ihtiyacımız yoktur. Tüm güç damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Daha iyi hale getirme gücüne de hali hazırda sahip olduğumuz aşikardır. Türkiye her gittiği coğrafyada medeniyet çiçeklendirirken emperyalizmin kıskacında olan  ülkeler Türkiye’yi çağırmaktadır. Türkiye’nin artık kabuğunu kırdığının göstergesidir. Ayrıca Türkiye’yi dışarıdan yıkamayacağını anlayanlar Türkiye’de boş durmayı bulanık zihinleri harekete geçirmektedirler. “Türkiye’ye Azerbaycan’a cihatçı anlayışla giriyorlar” diyenlerle, “Hepimiz Ermenistan’ın yanındayız” diyenler aynı frekanstadırlar. Yedi düvele karşı savaş verirken içerde de yatırımlara ve kalkınmaya devam eden bir Türkiye var.  Devletimizin başarıyla yönetildiği şu dönemde bizlerde üzerimize düşen vazifeyi ifa edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde onun yürüdüğü yolda, inandığımız yolda bizler koşacağız. Bize destek veren herkese bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Uzun: “Kongremiz hayırlara vesile olsun”

Kongrenin ülkemize, Bartın ve Ulus’a hayırlı olmasını dileyen Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ise “Kongreler partilerin bayramıdır. Bizde de coşku ve heyecanla partimizin bayramı devam ediyor. Sizlerin destekleriyle ilçemize 2. Kez belediye başkanı oldum ve yine sizlerin destekleriyle bugüne kadar hizmetlerimizi yaptığımız gibi bundan sonra da ilçemize daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kalaycı: “AK Parti’yi güçlü kılan milletten aldığı destektir”

AK Parti’nin gücünün milletten aldığı destek olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da şu ifadelerde bulundu:

“AK Parti meşalesini ateşleyen, ülkemizin kalkınması için elini, bedenini taşın altına koyan, ülkemizin saygın ülkeler arasında yerini alması için çok çalışan liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a doğa kenti Ulus’tan kucak dolusu sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.  2023 hedeflerine ulaşmamız için bugün burada ilçe başkanımızı ve yönetimini seçeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim kongrelerimiz bir bayramdır, şölendir. AK Parti hizmetlerin, çalışmanın adresidir. Heyecanıyla, coşkusuyla Türkiye’yi aydınlık geleceğe taşıyacak vizyona sahiptir. İşte bu yüzden AK Parti demokrasinin, gelişimin ve girişimin teminatıdır ve teminatı olmaya da devam edecektir. AK Parti’yi güçlü kılan milletten aldığı destektir. Halkıyla oluşturduğu kopmaz bağdır. Biz Allah’tan başka hiç kimsenin önünde eğilmeyiz, eğilmeyeceğiz. Bizim için şahsi bir dava yoktur. Bizim davamız ülkemizin, ulusumuzun, Bartın’ımızın geleceğidir.

“Hedefimiz sadece seçimleri kazanmak değil”

Hükümetimin ve Sayın Milletvekilimizin desteğiyle Ulus’umuzun çehresini değiştiren ve yeni bir Ulus yapan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Adipaşa’yı bir köy olmaktan kurtarıp bir şehir havasına dönüştüren değerli Abdipaşa Belediye Başkanımızı da tebrik ediyorum. Bizim hedefimiz sadece seçimleri kazanmak değildir. Güven ve istikrarı için çalışmak ve ülkemizin geleceğine yatırım yapmaktır. Bu nedenle kapı kapı dolaşacağız. 2023’ün önemini her vatandaşımıza ve gencimize tek tek anlatmalıyız. Bu zamana kadar emeği geçen tüm AK Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ahrete intikal edenlere de Rabbim gani gani rahmet eylesin. Rabbim bu yolda 2023 hedefine ulaşacak kadroları bize seçmeyi nasip etsin. Allah’ın izniyle 2023’te hedefimizi 12’den vuracağız. Rabbim bize bu yolda yar ve yardımcı olsun.”

Tunç: “Ulus’ta hizmetler devam ediyor” 

2001’de kurulan AK Parti’nin o günden bugüne karşılaştığı engelleri tek tek partililere anlatan Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da şöyle konuştu:

“Ulus İlçemiz köklü bir ilçe. Ulus İlçemiz 2014 seçimleriyle birlikte makus talih yenildi ve Ulus halkının desteğiyle Hasan Hüseyin Uzun Belediye Başkanı oldu ve ondan sonra Ulus’umuza hizmetlerin nasıl yağmur gibi aktığını hep birlikte gördük. Ulus İlçemizi aydınlatan sizlersiniz. Öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Tabi bu hizmetlerin buraya gelmesinde en büyük destekçimiz Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimiz. AK Parti olmasa bu büyük hizmetleri yapmamız mümkün değil. AK Parti sayesinde Ulus’umuza beldelerine varıncaya kadar okullar yaptık. Ulus Çayını ıslah ettik. Yan kollarıyla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Toplu konutlar yaptık. Çürümeye terk edilen Ulus Doğapark Otelini BAKKA ve Belediyemizin ortak projesiyle işler hale getirdik. Spor sahalarından hastanesine ve diğer yatırımlara kadar çok güzel hizmetler geçekleştirdik. Bu hizmetleri hiç kesintiye uğratmadan devam edecek.

“Daha çok hizmetler yapacağız”

Ulus İlçemiz Küre Dağları Milli Pakıyla bir marka olma yolunda gidiyor. Küre Dağları Milli Parkıyla ilgili de yatırımlarımız devam ediyor. Bu güzellikleri dünya ve ülke insanı gelsin görsün diye gerçekleştiriyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Bugün AK Partimiz 19 yaşında. Daha çok hizmetler yapacağız. AK Partimiz Türkiye’mizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de ulaştıracak. Geleceğimize ve gençlerimize güveniyoruz. 19 yıl önce AK Parti kurulduğunda Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu aslında hatırlatmak bile istemiyoruz. 19 yıl önce Türkiye’de koalisyon dönemleri vardı. Ülkemiz 17 ayda bir hükümet değişikliğine sahne oluyordu. Demokrasi çıtası yerlerde sürünüyordu. O parlamenter sistemi şimdi yere göğe koyamayanlara 90’lı yılları, darbe dönemlerini özleyenlere cevabımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye’de artık ekonomi ve siyasi krizler yok. Koalisyon dönemleri kapandı. 17 ayda bir hükümet değişikliği yok.

“Millet sembolik cumhurbaşkanına oy verir mi?”

367 krizini bu millet “Cumhurbaşkanını artık ben seçeceğim” diye aştı. Milletimiz devletin tepesinden çift başlılığın olmamasını istedi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine adım attı. “2023 seçimlerinde sembolik bir cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz” diyorlar. Bunu gösterip milletten aldığı destekle parlamenter sisteme geçeceklerini söylüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bu millet hakikisi dururken sembolik cumhurbaşkanına oy verir mi? 2023’te inşallah Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kere daha bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.  Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştireceğiz. Muhalefetin böyle bir hayali ya da hedefi var mı? Hangi muhalefet partisinin böyle bir hedefi var?

“18 yılda oynanmadık oyun bırakmadılar”

Bugün Türkiye’nin yanına 2-3 Türkiye daha ilave eden bir iktidar var. Recep Tayyip Erdoğan, 2002’de Türkiye’nin kaderini değiştirmeseydi bu başarı şimdi bu noktaya gelebilir miydi? Bugün Türkiye ekonomik saldırılarla karşı karşıya kalıyorsa bunun başlıca sebeplerinden bir tanesi 2002’den bu yana Türkiye’nin ekonomide sarf ettiği yolu hazmedemeyenlerdir. Türkiye ekonomi de güçlü olursa savunma sanayide, dış politikada da başarılı olur. Türkiye’nin AK Parti sayesinde güçlü olmasını istemeyenler şu 18 yılda oynanmadık oyun bırakmadılar. Kurmadık tuzak bırakmadılar. Mecliste 367 dayatmasını yaptılar. 2008’de kapatma davasıyla karşı karşıya kaldık.  Anayasa Mahkemesinde 1 oyla kapatılmaktan kurtuldu. 2012 yıllarına geldiğimiz zaman Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynanmaya başladı. MİT Müsteşarı tutuklanmaya kalkışıldı. Gezi olaylarıyla milleti sokak darbesiyle bir kaos ortamına sürüklemek istediler.

“Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır”

Gezi olaylarına bunu başaramayacaklarını anlayınca yargı eliyle darbe yapmaya kalkıştılar. Kamuoyunda bir yolsuzluk algısı oluşturmaya çalıştılar ve 17-25 Aralık girişimini gerçekleştirdiler. Bunu da başaramadılar. Hendek olaylarıyla Güneydoğu’yu karıştırmaya çalıştılar. Terör eylemleriyle ülkeyi kaosa sürüklemeye çalıştılar. Bunla da başaramayınca 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine kalkıştılar ama milletimiz darbecilere fırsat vermedi. Bu nedenle milletimize şükran borçluyuz. Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır. AK Parti’yi iktidardan düşürmek isteyenler var ama bu millet onlara itibar etmez. Bu milletin sembolik cumhurbaşkanıyla işi olmaz. Bu millet kendisine hizmet edeni baş tacı yapar, hiçbir zaman da unutmaz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle yolumuza devam ediyoruz. Hızlı karar alan ve uygulayan bu sistemi tabi istemezler.”

 

Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi
Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi
Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi
Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi
Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi
Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi
Ulus'ta Hikmet Çalık güven tazeledi