Ulus'ta Gelecek Partisi Sadun Gültepe'ye emanet

Gelecek Partisi Ulus İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı'nın da katıldığı kongrede yapılan seçimlerde Sadun Gültepe güven tazeleyerek yeniden Gelecek Partisi Ulus İlçe Başkanı seçildi.

Ulus'ta Gelecek Partisi Sadun Gültepe'ye emanet

Gelecek Partisi Ulus İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.  Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı, Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Taşkın, İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Merkez İlçe Başkanı Erdem Bensiz, Kozcağız Belde Başkanı Emrullah Zor, İl Kadın Kolları Başkanı Dilara Alp ve teşkilat mensupları katıldı. Gelecek Partisi Ulus İlçe Başkanı Sadun Gültepe kongrede şunları söyledi:

 

“Gelecek Partisi ülkenin birliği beraberliği, ülke ve millet menfaatlerini garanti altına almak için yola çıkmış bir siyasi partidir. Bu siyasi hareket, çok başarılı olacaktır. Hedeflediği başarı. Bu Milletin takdirine, milletin inancına, milletin güvenine bağlı olan husustur. Biz Milletimizi kendimize inandırırsak, doğruluğunu ispatlarsak, Milletimizin güvenini kazanırsak, Başarı kaçınılmaz olacaktır. Fakat kendi menfaatini, Milletin menfaati önünde tutanlar bir bakıyorsunuz sosyal medyaları da trol saldırıları hat safhada, bugün terör örgütleri birleşse bir parti kursa bu troller inanın ses çıkartmayacaklar. Çünkü pöf partisinin ülkeye verdiği zarar onları ilgilendirmiyor. Çünkü onlar ceplerine yakınlarına dokunmasa da kime dokunursa dokunsun derdindeler.

“Milletimize derman olacağız”

 Ama şunu da bilin ki hırsızlığı, yolsuzluğu, rantı bitirecek tek parti Gelecek Partisidir  Bunu içindir ki bize saldırıyor. Ama bir atasözümüz vardır ki bu paranoyak zihniyete korkunun ecele faydası yoktur.  Biz birinci derecede milletimize sorumluyuz. Ondan sonra da Genel Başkanımıza ve milletimize verdiğimiz sözümüz var. Bu yolda başarılı olacağız, bu yolda milletimize derman olacağız, geçemediği derelerde o derelere köprü olacağız diye sözümüz var sözümüze karşı sorumluyuz.”

Kongrede yapılan seçimlerde ise mevcut başkan Sadun Gültepe güven tazeleyerek yeniden Gelecek Partisi Ulus İlçe Başkanı seçildi. Kongre sonrasında ise Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve beraberindeki Ulus’ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi.