Tunç'tan Vefa Sosyal Destek Grubuna teşekkür

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Koronavirüs ile mücadelede Bartın Valiliğinin koordinesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu sokağa çıkma kısıtlaması getirilen vatandaşlar ile Bartın'da yurtlarda karantinada bulunan vatandaşların 7/24 yardımına koşmaya devam ettiğini belirterek, 'Vefanıza, azminize, fedakarlığınıza müteşekkiriz' dedi.

Tunç'tan Vefa Sosyal Destek Grubuna teşekkür

Toplam 11 bin 235 talep karşılandı

Milletvekili Tunç, “Merkez, ilçe ve köylerimizden 112 Acil Çağrı Merkezine gelen çağrılar doğrultusunda vatandaşlarımızın zorunlu temel ihtiyaçları Bartın’daki il, ilçe ve belde olmak üzere tüm Belediyelerimiz, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, AFAD, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bartın Merkez-Amasra-Ulus-Kurucaşile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Kızılay Bartın Şubesi görevlileri ve gönüllülerinden oluşan Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri tarafından karşılanıyor. Yaşlılarımızın kişisel bakımları ve sağlık kontrolleri de İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri tarafından karşılanıyor. Bu güne kadar 112 Acil Çağrı Merkezine gelen toplam 11235 başvuruda talep edilen hizmetler Vefa Sosyal Destek Ekiplerince 7/24 karşılandı” şeklinde konuştu.

“Vefanız, azminiz, fedakarlığınız unutulmayacak”

Yılmaz Tunç ayrıca “Başta Sayın Valimiz Sinan Güner olmak üzere, ilçe Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl Müdürlerimize, Muhtarlarımıza, Destek olan tüm STK’larımıza, Vefa Sosyal Destek Ekiplerinde fedakarca çalışan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Diyen Milletvekili Tunç, “Vefanız, azminiz, fedakarlığınız unutulmayacak” ifadelerini kullandı.