Tunç'tan 'Evde kal Bartın' Uyarısı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında tüm Bartın halkına 'Evde kal Bartın! Evde hayat var' uyarısında bulundu.

Tunç'tan 'Evde kal Bartın' Uyarısı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında tüm Bartın halkına “Evde kal Bartın! Evde hayat var” uyarısında bulundu. Vatandaşların tüm uyarılara rağmen şehir merkezinde gezdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Tunç yaptığı uyarıda “ Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sağlık Bakanlığımız ve devletimizin tüm kurumları gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Önemli olan bu tedbirlere ve açıklanan kurallara uymak. Salgın küresel, mücadele ise ulusal. Koronavirüsün ülkemizde yayılmasını önlemek tek tek hepimizin kurallara uymasından geçiyor. Bu virüsle mücadelede en önemli tedbir sosyal mesafenin korunması. Onun en iyi yolu da evde kalmak” dedi.

“Bir kişi herkesi etkiler”

Bir kişinin herkesi etkileyeceğini kaydeden Yılmaz Tunç,  “ Bugünleri birbirimizin sağlığına saygı göstererek atlatacağız. Evet, herkes biraz sıkılıyor, bunalıyor ama kötü tablolarla karşılaşmamak için sabır gerekiyor. Bir kişi çok kişidir. Tedbir alan bir kişi, çok kişiyi de güvence altına alır. Tedbirsizlik yapan bir kişi, çok kişiyi de tehlikeye atar. Bir kişi herkesi etkiler. Sevdiklerinle güzel günleri daha uzun zaman paylaşmak için, sevdiklerini korumak için, Allah korusun İtalya’ya benzememek için, bir kişinin çok kişi olduğunu unutmadan evde kal Bartın!” şeklinde konuştu.