Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç ile AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kurban Bayramında ziyaretler yaparak vatandaşların bayramlarını kutladı.

Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç ile AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kurban Bayramında ziyaretler yaparak vatandaşların bayramlarını kutladı. Tunç ve Kalaycı, bayram ziyaretlerine Arefe günü başlayarak; Bartın Merkez, İlçe, Belde ve köylerde bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Teşkilat bayramlaşması Milletvekili Tunç ve Başkan Kalaycı, ilk olarak teşkilat bayramlaşmasına katıldı. Programda konuşan Milletvekili Tunç, tüm teşkilatların Kurban Bayramını kutlayarak, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.

Kalaycı: “Bizi güçlü kılan birbirimize olan bağlılığımız”

İl Başkanı Turhan Kalaycı ise dini bayramların İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlar olduğunu da dile getirdi. Kalaycı, “Köklerimizde yer alan İslam’ın eşsiz güzelliği ile birleşen insani duygularımızı bu bayramda coşkulu şekilde yaşayalım. Sevginin, kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı bu anlamlı günlerde dargınlık ve küskünlüklere de son verelim. Sevgi, saygı ve hoşgörülü bir şekilde bu bayramı idrak edelim. Bizi güçlü kılan birbirimize olan bağlılığımız, sarsılmaz bütünlüğümüz bu bayramda da örnek teşkil etsin. Bu eşsiz güzellikleri sürekli hale getirip gücümüze güç katalım.” dedi.

Kozcağız ve Hasankadı Beldelerinde Bayram ziyaretleri

Milletvekili Tunç ve Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Orhan Acıbal ile belde teşkilatıyla bayramlaştıktan sonra Hasankadı Beldesinde bayram ziyaretleri gerçekleştirerek, Hasankadı esnafının ve Hasankadılı hemşehrilerinin bayramını kutladı. Milletvekili Tunç ve Kalaycı Hasankadı belde başkanlığının yeni binasının açılışını da yaptı. Tunç ve Kalaycı 2023 hedeflerine ulaşmak için teşkilatların birlik ve beraberliğine de dikkat çekti. Tunç ve Kalaycı daha sonra Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal, Hasankadı Belde Başkanı Ahmet Ayaş ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte, belde esnafı ve sakinlerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı. Protokol bayramlaşmaları Milletvekili Tunç ve Kalaycı protokol bayramlaşma törenine de katıldı.

Ulus-Kumluca ve Abdipaşa’da Bayram ziyaretleri

 İkili Bartın Valisi Sinan Güner ve İl protokol üyeleriyle birlikte İl Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, kontrol noktaları, 112 Acil Çağrı Merkezi, Huzurevi, Bartın Şehitliği, Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı ile Garnizon Komutanlığı, Bartın Belediyesi İtfaiye personelini ziyaret eden Milletvekili Tunç, bayram kutlaması gerçekleştirdi. Milletvekili Tunç ve Kalaycı Kumluca Beldesinde bayram ziyaretlerinde bulunarak, belde teşkilatı ve Kumlucalı hemşehrileriyle bayramlaştı.

Kurucaşile’ye ziyaret

Buradan Abdipaşa Beldesine geçen Milletvekili Tunç ve Kalaycı, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Belediye Meclisi Üyeleri ve belde teşkilatı ile bayramlaşma programında buluştu. Tunç ve Kalaycı ardından belde sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Tunç ve Kalaycı daha sonra Ulus’a geçerek Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ile birlikte teşkilatlarla ve Ulus sakinleri ile bayramlaştı. Bartın Merkez ziyaretleri Milletvekili Tunç ve İl Başkanı Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve teşkilat mensupları ile birlikte kent merkezinde esnafın ve Bartınlı hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı. Kurucaşile ziyaretleri Milletvekili Tunç, Kurucaşile ilçesinde ve Meydan köyü, Karaman Köyünde Kurban Bayramı ziyaretlerinde bulunarak, Kurucaşileli hemşehrilerinin bayramını tebrik etti.

Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri
Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri
Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri
Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri
Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri
Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri
Tunç ve Kalaycı'dan bayram ziyaretleri