Tunç ve Güner'den Ankara'da bir dizi ziyaret

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'la birlikte Ankara'da bir dizi temaslarda bulunan Bartın Valisi Sinan Güner, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti.

Tunç ve Güner'den Ankara'da bir dizi ziyaret

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’la birlikte Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Bartın Valisi Sinan Güner, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. Bartın’da devam eden yatırımların görüşüldüğü ziyarette Vali Güner ve Milletvekili Tunç,  ilgisi ve desteklerinden dolayı Bakan Karaismailoğlu’na teşekkür etti.

TPAO Genel Müdürne ziyaret

Sinan Güner ve Yılmaz Tunç, Ankara temaslarında  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu ile birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i de ziyaret etti. TPAO Genel Müdür Yardımcıları Abdurrahman Tiryaki ve Ahmet Türksoy’un da bulunduğu ziyarette Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi ile TPAO Genel Müdürlüğünün ilimizde ve bölgemizde devam eden faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bakan Yardımcısı Büyükdede’ye ziyaret

Bartın heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan’la da bir araya geldi. Ziyarette, Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Alanı alt yapı ihalesi ve arıtma tesisi genişletme çalışmaları hakkında görüşülerek, İlimizde ve bölgemizde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.