Tunç'tan Ramazan Ayı mesajı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tunç'tan Ramazan Ayı mesajı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Milletvekili Tunç mesajında şunları söyledi:

“Sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve manevi duygularımızın doruğa çıktığı mübarek Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Ramazan 11 ayın sultanıdır. Öncesi rahmet, ortası bereket, sonu da kurtuluş olan Ramazan ayında tüm Müslümanlar, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini göstermektedirler. Bu müstesna ayda yoksulların gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması, tüm Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için azami gayreti göstermeliyiz. Ramazan ayında kazandığımız güzel hasletlerimizin, Ramazandan sonra da devam etmesi önemlidir.

“Mübarek Ramazan ayını kutluyorum”

Ramazan ayı oruç, ibadet ve sabır ayı olmakla beraber, Allah’ın rahmet ve bağış kapılarını açtığı bir aydır. Sevgili Peygamberimiz, (s.a.v) ramazan ayında içtenlikle yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında daha değerli olacağını bildirmiştir. Koronavirüs salgınının gölgesinde idrak edeceğimiz Ramazan-ı Şerif ayımızın, virüs salgınından bir an önce kurtulmamıza, hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve insanlığın huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor; bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Bartınlı hemşerilerimin Mübarek Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”