Tunç'tan Önder ve Karakoç'a hayırlı olsun ziyareti

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki, AK Parti Bartın İl Başkan Yardımcısı Av. Göksel Candan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Orhan Ağdacı ve Fahrettin Özkaya ile birlikte yeni atanan kurum müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tunç'tan Önder ve Karakoç'a hayırlı olsun ziyareti

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Ziyaret

Milletvekili Tunç, “Bartın İl Tarım ve Orman Müdürümüz Yasin Önder'i ziyaret ettik, hayırlı olsun dileklerimizi ilettiğimiz ziyarette ilimizdeki tarım yatırımlarını ve yeni projeleri de değerlendirdik.” İfadelerini kullandı. İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder ise Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete teşekkür ederek; Bartın’da tarım alanındaki çalışmaları daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden seferberlik halinde çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet daha sonra kurum personelini de ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürüne ziyaret

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan Handan Karakoç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Tunç yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Karakoç Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.