Tunç'tan baş sağlığı mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde vatani görevi esnasında elim bir kaza sonucu şehit olan Bartın Balat Köyümüzden Uzm.Çvş. Fatih ÖZKAYA'ya ve Pençe Kilit operasyonunda teröristler tarafından açılan taciz ateşinde şehit düşen P. Uzm Çvş. Sercan Baş için başsağlığı mesajı yayımladı.

Tunç'tan baş sağlığı mesajı

Tunç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde vatani görevi esnasında elim bir kaza sonucu ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Bartın Balat Köyümüzden Uzm.Çvş. Fatih ÖZKAYA'ya ve Pençe Kilit operasyonunda teröristler tarafından açılan taciz ateşinde şehit düşen P. Uzm Çvş. Sercan Baş’a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

 “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan Kahraman Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Bartın Balat Köyümüzden olan Şehidimizin acısı üzerine kıymetli Babaannesi Fatma Özkaya’nında da vefat ettiği haberi  hepimizi derinden üzdü. Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun.  Şehidimizin Babası Mehmet Özkaya’ya da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”