Tunç, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı oldu

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, çeşitli dönemlerde AK Parti'de görev yapmış 7 isimle birlikte AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Tunç, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı oldu

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç,  çeşitli dönemlerde AK Parti’de görev yapmış 7 isimle birlikte AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Tunç,  bu 7 isimle birlikte Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı’nın yardımcılığını yapacak. Yılmaz Tunç’la birlikte MKYK Üyesi 23. Dönem Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, MKYK Üyesi Anayasa Hukukçusu Mehmet Ali Zengin, 24, 25, 26 ve 27. Dönem Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, 22,23 ve 27. Dönem Bayburt Milletvekili Fetani Battal, 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, 23. Dönem Bursa Milletevkili Mehmet Tuncak ve 4 ve 5. Dönem MKYK üyesi Zeynep Alkış da başkan yardımcılığı görevine getirilen isimler oldu.

Yılmaz Tunç “AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılarımıza görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum” sözleriyle başkan yardımcılarına yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.