Tunç, SGK il müdürlüğünü ziyaret etti

Yeni binanın hayırlı olmasını diledi

Tunç, SGK il müdürlüğünü ziyaret etti

Haber Merkezi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte Bartın SGK İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Ekrem Öztekneci ve SGK çalışanları ile görüştü. Müdürlük çalışanlarını da tek tek ziyaret eden Tunç, SGK hizmet binasının Bartın’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bir süre önce hizmete açılan Bartın yeni Sosyal Güvenlik Hizmet binasını ziyaret ederek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Bartın SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci ile makamında bir süre görüşen Tunç ve Müdür yardımcıları ile de Bartın’daki Sosyal Güvenlik Müdürlüğünün çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.  Müdürlük çalışanlarını odalarında tek tek ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Tunç, Bartın’da kamu yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini, Bartın  Sosyal Güvenlik Hizmet Binasının da bu yatırımlardan biri olduğunu ve 17 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  tarafından Ankara’da gerçekleştirilen toplu açılış töreni ile resmi olarak hizmete girdiğini söyledi. Tunç, SGK hizmet binasının Bartın’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

SGK HİZMET BİNASI İÇİN TUNÇ’A TEŞEKKÜR

Bartın SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci de ziyaretlerinden dolayı Tunç ve beraberindekilere teşekkür ederek, yeni hizmet binasının hizmet kalitesini artırdığını söyledi. Öztekneci ayrıca yeni binanın Bartın’a kazandırılmasından dolayı Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.