Tunç, selde yıkılan köprü inşaatlarını inceledi

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte selde yıkılan Kozcağız-Kumluca ve köylerine ulaşımı sağlayan köprü inşaatlarında incelemelerde bulunarak, çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.

Tunç, selde yıkılan köprü inşaatlarını inceledi

Kumluca Beldesinde selden zarar gören Yılanlar Köprüsünde incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç’a AK Parti Kumluca Belde Başkanı Necdet Şerbetçi ve bazı teşkilat mensupları eşlik etti. Sel nedeniyle 9 adet köylere ulaşımı sağlayan köprünün yıkıldığını belirten Milletvekili Tunç, prefabrik menfezler ve geçici köprüler yapılarak ulaşılmayan köy olmadığını söyledi.

Kozcağız-Kumluca- Abdipaşa karayolu üzerinde yıkılan Kumluca-2 Köprüsünün bulunduğu alanda geçici köprü kurma çalışmalarında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, çalışmaların hızla devam ettiğini kısa süre içerisinde ulaşıma açılacağını söyledi. Selde ağır hasar alan Boğazköy köprüsünde de incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, burada karayolu ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç selin yaşandığı andan itibaren kapanan yolların açılması, yıkılan köprülerin onarılması için çalışmalarına devam eden Bartın İl Özel İdare ve Karayolları ekiplerine teşekkür etti.