Tunç, Polis Haftasını kutladı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümü ve polis haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tunç, Polis Haftasını kutladı

Milletvekili Tunç mesajında şunları söyledi:

"Polis teşkilatımız, Hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalarak bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasına, toplumun, düzen, barış, huzur ve güvenlik içerisinde hayatını sürdürmesine imkan sağlamaktadır.

Toplumun, düzen, barış, huzur ve güvenliğini sağlayan Polis teşkilatımızın çok kıymetli mensupları, değerli polislerimiz,  ülkemizin dört bir yanında ellerinden gelen gayretle, gece gündüz demeden insanımızın huzurunu sağlamak, güvenliğini temin etmek için tüm gayretleriyle çalışmakta, en zor şartlarda dahi görevlerini ifa ederken gerektiğinde bu ülke ve bu millet için canını feda etmektedir. Bugün de emniyet teşkilatımız bütün unsurları ile dünyayı etkisi altına alan Covid19'a karşı yürütülen mücadelede halkımızla el ele vererek çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Emniyet teşkilatı mensuplarımızın sağladığı huzur ve güven ortamı sayesinde bugün özgürlüğümüzü yaşıyor, her türlü endişeden uzak bir şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Millet olarak kendilerine şükran borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutluyor, Ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgınına karşı verdikleri başarılı mücadeleden dolayı şükranlarımı sunuyor, zor ve meşakkatli görevlerinde tüm polislerimize başarılar diliyorum. Görevi başında vatanı ve milleti uğruna gözünü kırpmadan şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum."