Tunç nikah şahidi oldu

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın ve Amasra'da nikah törenlerine katılarak yeni çiftleri hem en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı hem de onların nikah şahitleri oldu.

Tunç nikah şahidi oldu

Onur ile Melek Şelale çifti nikah

Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra Kontaş Çay Bahçesinde gerçekleştirilen AK Parti Amasra Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Onur Ünal ile Suçeken ailesinin sevgili evlatları Melek Şelale’nin nikahına şahitlik ederek, genç çiftleri tebrik etti.

Gökhan ile Gül çifti nikah

Milletvekili Tunç, Bartın AS Kongre Düğün Salonunda gerçekleştirilen Hasankadı Beldesi önceki dönem Belediye Başkanı Zeki Erdoğan’ın oğlu Gökhan ile Kaplan ailesinin sevgili evladı Gül’ün nikahına AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte şahitlik etti.

Dilara ile İhsan çifti nikah

Özkul ve Gündüz ailelerinin kıymetli evlatları Dilara ile İhsan’ın nikahına da AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte katıldı, en mutlu günlerinde çiftleri yalnız bırakmayarak nikah şahitleri oldu.

 Nikah töreninde ailelerini de tebrik eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, evliliğin ve aile kavramının toplum için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Allah vatana, bayrağına sahip çıkan evlatlar nasip etsin, iki cihan mutluluğu versin” diyerek; çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi,  daha sonra evlilik cüzdanını takdim etti.