Tunç, muhasebeciler haftasını kutladı

Danışmanlık görevi yapıyorsunuz'

Tunç, muhasebeciler haftasını kutladı

Haber Merkezi

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret etti. Bartın SMMMO Başkanı Mustafa Fındık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüş alışverişinde bulunan Tunç, “Muhasebecilerimiz ve mali müşavirlerimiz işin maddi boyutu bir tarafa adete bir danışmanlık görevi yapıyorlar” dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret etti. Ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve bazı teşkilat mensupları da yer aldı.  Muhasebeciler haftasını kutlayan Tunç,  Bartın SMMMO Başkanı Mustafa Fındık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Tunç, "Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Haftası nedeniyle Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odamıza ziyaret gerçekleştiriyoruz. Oda başkanımıza ve oda yönetim kurulu üyelerimize haftanın hayırlı olmasını diliyoruz. Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler çok önemli bir görev ifa ediyorlar" dedi.

“REHBER OLARAK GÖRÜYORUZ”             

Muhasebecilerin ve mali müşavirlerin bir danışmanlık görevi yaptığını ifade eden Tunç, "Özellikle vergi konusunda, muhasebe konusunda, esnafımızın, işletmecilerimizin aydınlatılması ve onlara yol gösterilmesi noktasında bir rehber olarak görüyoruz. Gerçekten işin maddi boyutu bir tarafa adete bir danışmanlık görevi yapıyorlar. Bu nedenle ticari hayatın kolaylaşmasında, özellikle vergi uyuşmazlıklarının azaltılmasında muhasebeci ve mali müşavirlerimizin çok önemli görevleri var. Bu yüzden onlara müteşekkiriz. Yılda bir kere de olsa onların emekleri hatırlanıyor. Bende verdikleri çalışmalar ve emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

FINDIK’TAN TUNÇ VE BERABERİNDEKİLERE TEŞEKKÜR

Ziyaretlerinden dolayı Yılmaz Tunç’a ve beraberindekilere teşekkür eden Oda Başkanı Mustafa Fındık “Sayın Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç ve beraberindekiler bu mutlu günümüzde bizi ziyaret ettiler. Bu yoğun tempolarında bize de zaman ayırdılar, kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerinde bulundu.