Tunç, Amasra'da muhtarlarla buluştu

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Amasra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Amasra İlçesi'ndeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tunç, Amasra'da muhtarlarla buluştu

Amasra Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltılı programa; TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert,  Kadın Kolları Başkanı Reyhan Kadeş, Gençlik Kolları Başkanı Recep Altay ile Amasra Mahalle ve köy Muhtarları katıldı.

“Muhtarlarımızla birlikte önemli hizmetlere imza attık”

Muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek muhtarlarla her daim iletişim halinde oldukları belirten Milletvekili Tunç, Amasra ilçemize ve köylerimize önemli hizmetler yapıldı, yapılmaya devam ediyor diyerek, “Amasra İlçemiz bizim gözbebeğimiz. Dünyanın gözbebeği. Amasra Fatih'in emanetidir. Muhtarlarımızla bu güne kadar işlerini kolaylaştırmak için elimizden geleni yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.”Dedi.

“Amasra’mıza önemli eserler kazandırdık”

Amasra ilçesine gerçekleşen yatırımlardan bahseden Milletvekili Tunç; “Amasra yolcu limanımızda mendirek onarımı şu anda devam ediyor mendirek adeta yeniden inşa ediyor 78 milyonluk büyük bir yatırım. Yolcu limanımızı tamamlamıştık. Amasra’mızda Kemer'e Köprüsü yıkılmak üzereydi biz onu onardık, Amasra müzemizde eserler çürümek üzereydi 3 milyon harcadık ve müzemizi yeniden inşa ettik. Amasra’mızın öğretmenevi yıkılmak üzereydi yeniledik, Amasra’mızın Kapalı Spor Salonu yoktu yaptık, Amasra Spor'un sahası yoktu tribünleri ile birlikte tamamladık, Amasra'nın içinden geçen Horhor Deresi, Kestane Deresi gibi derelerin tamamını ıslah ettik, okullar yaptık, Anaokulu yoktu anaokulu yaptık, Kaleşah da eskiyen okulun yerine sosyal tesisleri ile birlikte yepyeni modern bir okul yaptık, Amasra Lisesi'ne yeni bir bina yaptık.  Adalet sarayımız bir iş hanındaydı şimdi modern bir binaya kavuştu. Şimdi Hükümet binamızın inşaatı hızla devam ediyor, tarihi dokuya uygun bir hükümet binasını Amasra’mıza kazandırmış olacağız.” Dedi.

Muhtarlardan teşekkür

Amasra Mahalle ve Köy muhtarları Amasra ve köylerine yapılan yatırımlar ve kendilerine verilen desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlarımıza, Milletvekili Tunç ile Bartın İl Özel İdare yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.