Tunç AK Parti İl ve Merkez İlçe toplantılarına katıldı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katılırak, il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partisinin Bartın'daki faaliyetleri ve hükümet yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Tunç AK Parti İl ve Merkez İlçe toplantılarına katıldı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte AK Parti Bartın İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katılırak, il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partisinin Bartın’daki faaliyetleri ve hükümet yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantılarda konuşan Milletvekili Tunç, Bartın’ı her alanda geliştirmek AK Parti’nin avantajlarından fazlasıyla yararlandırmak için çalıştıklarını belirterek Bartın’da 2020 yılı içerisinde kamu yatırımlarına 1 milyar 387 milyon TL ödenek tahsis ettiklerini, bu ödeneğin %88.43’ünün harcandığını belirterek, devam eden 311 projeden 164’ünün tamamlandığını söyledi. AK Parti iktidarları döneminde Bartın’a 8 milyar lira tutarında yatırım kazandırdıklarını belirten Milletvekili Tunç, halen devam eden 8 milyar 501 milyon 95 bin TL. yatırım  olduğunu, 2021 yılı içerisinde tamamlanacak olan yatırımlarla Bartın’a her alanda önemli eserler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Teşkilat çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda Milletvekili Tunç, kongrelerde görev alan tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Kongre sürecinin Bartın’da başarı ile sonuçlandığını belirten Milletvekili Tunç, “kongrelerle birlikte teşkilatlarımız tazelenerek güç kazandı, partimize ve Bartın’a yakışır bir hizmet binamıza kavuştuk, katkısı olan herkese teşekkür ederiz, AK Parti, Bartın’da tüm hemşehrilerimize hiçbir ayrım yapmadan hizmet vermeye devam edecek” dedi.