TSO'ya ziyaretçi akını

SGK İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel, İŞKUR Müdürü Ali Solak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Özcan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan Karakoç, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, İl Tarım ve Orman Müdür V. Cevdet Akyüz, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik ile 1. Meslek Komitesi Başkanı Mücahit Mekeç ve Cemre Saya sahibi Necati Sandıkçı Bartın Ticaret ve Sanayi Odasını )TSO) ziyaret etti.

TSO'ya ziyaretçi akını

Ziyarette, 16-19 Mart 2022 tarihlerinde Sanayi Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) kararları doğrultusunda "Ayakkabı-Saya imalat sektörünün kümelenmesi amacıyla yapılacak çalışmaların belirlenmesi ve sektördeki uygulamaları yerinde görmek amacıyla Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirilen teknik gezinin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Devamında kurum müdürleri, kendi bünyelerindeki faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Balık: “Kurumlarımızla işbirliği içerisindeyiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, ‘’Urfa-Antep Teknik Gezi programının değerlendirmesini yapmak üzere toplandık. Bildiğiniz üzere Ayakkabı imalatında İstanbul ve Gaziantep lider illerdir. Şanlıurfa’da mevcut durumda ayakkabı imalatı yapan ve önde gelen firmalar Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Ayakkabıcılar sitesiyle saya sektörünün ihtiyacına cevap vermektedir. Sürekliliği olan bu iyi uygulamaları yerinde görmek üzere bu illere Teknik Gezi düzenlenmiş, örnek uygulamaların ilimizde de hayata geçirile bilirliği hususunda katılan kurum müdürlerimizin olumlu geri dönüşleri son derece memnun edicidir. Bu nedenle Kurumlarımızla işbirliği içerisinde, ilimiz ekonomisine katkı sağlayacak her projede olmaya ve bu amaç doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Katılan kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum'' dedi.