TSO üye ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Covid sürecinde faaliyetlerini sürdüren üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bartın TSO Başkanı Halil Balık ziyaretlerde 'Amacımız üyelerimizin sorun ve isteklerini dinlemek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, sorunlarına çözümler üretebilmek ve bu süreçte faydalanabilecekleri destek ve teşvikleri kendilerine anlatabilmektir' dedi.

TSO üye ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, oda üyesi Yimsan Yakın İnş. Mak.Müh. San.Tic. Ltd. Şti. ile Ulupınar Mühendislik Makina San. Malz. Tic. Lti. Şti.'ni ziyaret ederek firma yetkilileri ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretlerde TSO Başkanı Halil Balık'a, KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara eşlik etti.

Balık: “Üyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz”

Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Pandemi devam ederken elimizden geldiği kadarıyla üyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Amacımız üyelerimizin sorun ve isteklerini dinlemek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, sorunlarına çözümler üretebilmek ve bu süreçte faydalanabilecekleri destek ve teşvikleri kendilerine anlatabilmektir” diyerek oda çalışmaları, projeleri ve bölgedeki mevcut gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik tarafından, bölgesel kalkınma fonu, devlet destek ve teşvikleri anlatıldı.

Yimsan Yakın İnş. Mak. Müh. San. Tic. Ltd.Şti. ile Ulupınar Mühendislik Makina San. Malz. Tic. Lti. Şti.'lerine yapılan ziyaretlerde konuşan firma yetkilileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'a bu süreçte kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.