TSO'dan Bartın Milletvekillerine ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti AK Parti Grup Başkanvekili görevine getirilen Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

TSO'dan Bartın Milletvekillerine ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili görevine getirilen Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç’u Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyeti TBMM’deki makamında ziyaret etti. Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Bartın TSO heyeti, Tunç’a, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.“Ortak paydamız Bartın’ın gelişimi ve kalkınması” diyen TSO Başkanı Halil Balık, “İlimizin ticari hacminin gelişmesi ve büyümesi için Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hazır olduklarına vurgu yaptı. Başkan Halil Balık, bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette Sayın Vekilimize üyelerimizden gelen talep ve önerileri ilettik. Ayrıca odamızın çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler aktardık. Kendileri iletilen sorunların çözümü noktasın da her zaman destek olacaklarını belirtti. Verdikleri destek ve misafirperverliklerinden dolayı Sayın Vekilimize teşekkürlerimizi sunuyor, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu. Yılmaz Tunç, hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı Halil Balık ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen ziyarete TSO Başkanı Halil Balık ve beraberinde Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri M.İlker Yıldırım, G.Gülin Aldatmaz ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

Bankoğlu’a ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyeti aynı zamanda CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret ettiler. Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşen ziyarete TSO Başkanı Halil Balık ve beraberinde Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri M. İlker Yıldırım, G. Gülin Aldatmaz ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı. Halil Balık ziyarete ilişkin açıklamasında “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak Bartın'da yatırımcılarımızın önünü açmak için gayretli çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam ediyor. Vekilimiz Aysu Bankoğlu’na gerçekleştirdiğimiz ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Odamızın faaliyetleri hakkında bilgi verirken üyelerimizden gelen talepleri de ilettik. İlimizin sorunlarına yönelik çözümcü ve anlayışlı görüşleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Aysu Bankoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı TSO Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyete teşekkür etti.