TSO AB ve SOGEP projelerini görüştü

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetiminin katılımıyla gerçekleşen olağan yönetim kurulu toplantısında AB ve SOGEP projeleri görüşüldü.

TSO AB ve SOGEP projelerini görüştü

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur ve Halil Sami Karakaş, Sayman Üye M.İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri  G.Gülin Aldatmaz, S.Cem Yıldız. Keramettin Şenkal, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Bartın YDO Koordinatörü O.Bahadır Kalecik, Bartın TSO Akademik Danışmanı Endüstri Müh. Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Bayram Dündar, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Oda Proje Sorumlusu Sena Kasapoğlu katıldı. Toplantıda, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Bartın YDO Koordinatörü O.Bahadır Kalecik tarafından AB fonları ve Kalkınma Bankası fonlarıyla ilgili bilgiler aktarıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantı, mevcut SOGEP Projeleri ve 2021 yılında planlanan projelerin görüşülmesinin ardından son buldu.

Balık’tan “İşbirliğine hazırız” dedi

Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Başkan Halil Balık, “İlimiz ekonomisine ve  tanıtımına yönelik yapılacak her türlü projenin kabulü noktasında tüm kurumlarımız ile işbirliğine hazırız. Her hafta başı yaptığımız yönetim kurulu toplantılarında farklı konuları ele alıyoruz bugün ki toplantımızı da projelere ayırdık. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve toplantımıza katılan misafirlerimiz ile gerçekleştirebileceğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. BAKKA Bartın Koordinatörü Bahadır Kalecik'in verdiği bilgiler doğrultusunda yeni projeler için fikirlerimiz oluşmaya başladı. Daha önce odamız koordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz projeler ile istihdama ve sektöre yönelik çok önemli katkılarımız oldu. Gelişen ve sürekli yenilenen teknolojiye ayak uydurabilmek için üretken, çalışkan ve yaratıcı olmalıyız. Projeler geliştiren, olduğu yere değer katan, önceliği bireysel menfaatler değil toplumsal kalkınma olan bireyler olmalıyız. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetimi olarak amacımız, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak çalışmalarımız ve projelerimiz  ile ilde ve bölgemizde aktif rol almak” dedi.