Tekne battı, Bartınlı Teğmen aranıyor

Teknenin batması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, kayıp iki kişi aranıyor!

Tekne battı, Bartınlı Teğmen aranıyor

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açıklarında içinde 5 kişinin bulunduğu  özel bir teknenin batması sonucu bir kişi öldü, kaybolan Bartınlı Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ve Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu'yu arama çalışmaları devam ediyor. 
Arama Kurtarma çalışmaları devam ediyor
Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamada, “26 Şubat 2021 tarihinde saat 18.37’de Çanakkale ili Gökçeada Laz koyu önlerinde içerisinde 5 kişi bulunan özel bir fiber teknenin battığı, teknede bulunan 5 kişiden 2’sinin yüzerek karaya çıktığı, diğer 3 kişinin kayıp olduğu bilgisinin alınması üzerine olay mahalline derhal 1 Sahil Güvenlik Helikopteri, 4 Sahil Güvenlik Botu ve 1 Sahil Güvenlik Dalış Timi sevk edilmiştir.2 kişinin arama kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir." denildi.
Dualarımız kayıp askerlerimiz için
Teknenin batması sonucu kaybolan Gökçeada İlçe Jandarma  Komutanı Teğmen Musa Bulut’un Kumluca beldesi Konuklu köyünden olduğu öğrenildi. Gözler Çanakkale'den gelecek iyi haberlere çevrildi. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tekne kazasında kaybolan Bartınlı İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ile Jandarma Trafik Tim Komutanı Kd. Başçavuş Fatih Toykuyu’yu arama çalışmaları devam ediyor. Havadan helikopter ve dron desteğinin yanı sıra, dalgıçlar ve bot görevlileri denizde, askeri ve sivil ekipler de karada arama çalışmalarını sürdürüyor.

Tekne battı, Bartınlı Teğmen aranıyor
Tekne battı, Bartınlı Teğmen aranıyor