Taksi ve minibüs durakları dezenfekte edildi

COVİD-19 virüs salgını tedbir çalışmalarını aralıksız devam eden Bartın Belediyesi kent merkezindeki taksi ve minibüs duraklarını dezenfekte ediyor.

Taksi ve minibüs durakları dezenfekte edildi

COVİD-19 virüs salgını tedbirlerini her geçen gün artıran Bartın Belediyesi halkın yoğun olarak kullandığı alanlar ve toplu taşıma araçlarında devam ediyor. Daha önce eczaneler, aile sağlığı merkezlerini dezenfekte eden ekipler çalışmalarını kent merkezindeki taksi ve minibüs duraklarında sürdürüyor.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ”Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın dolayısıyla, Bartın Belediyesi olarak, hastalıkların en çok yayılma riski taşıdığı, vatandaşlarımızın şehir merkezinde yoğun olarak kullandıkları alanlarda, taksi ve toplu taşıma araçlarının bulunduğu duraklarımızda tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının olumsuz etkilenmemesi amacıyla üzerimize düşen ne varsa hassasiyetle yerine getiriyoruz. Değerli halkımızdan resmi kanallardan tedbir ve bilgilendirme amaçlı yapılan tüm ikazlara hassasiyetle uymalarını rica ediyor, kötü günleri hep birlikte geride bırakmayı diliyorum. Bartın Belediyesi olarak, halkımızın sağlığını önemsiyor, oluşabilecek sorunlara karşı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımızla önceden müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımız için tedbir almaya devam edeceğiz. Ülkemizde ve şehrimizde tüm sağlık çalışanları, emniyet güçlerimiz,  belediye çalışanları ve diğer tüm görevli ekipler vatandaşlarımızın sağlığı için var güçleriyle, büyük bir sorumluluk ve fedâkarlıkla çalışıyorlar. Bu süreçte gece gündüz çalışan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, COVID-19 virüs salgının bir an önce son bulmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam  temenni ediyorum” dedi.