Sürücünden bisikletini ezdiği Utku'ya yeni bisiklet

Bartın'da Çaydüzü Mahallesinde bir sürücü, yol kenarında oturan bir çocuğun önündeki bisikleti ezip geçti. Binanın güvenlik kameralarına yansıyan olayda sürücünün hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görülürken bisikletinin yanında oturan çocuğunda yaşadığı korku dikkat çekti. 6 yaşındaki Utku Yalçın'ın bisikletini ezen dikkatsiz sürücü ve ailesi olay sonrası minik Utku'ya yeni sıfır bisiklet hediye etti. Bisikletine yeniden kavuşan Minik Utku ise yen bisikletinin keyfini ve mutluluğunu arkadaşlarıyla birlikte bisiklete binerek yaşadı.

Sürücünden bisikletini ezdiği Utku'ya yeni bisiklet

Bartın’da Çaydüzü Mahallesindeki 77 Nolu sokakta meydana gelen olayda; Yoldaki bisikleti fark etmeyen dalgın sürücü bisikleti ezip geçti. Saniye saniye binanın güvenlik kameralarına da yansıya olayda yol kenarında ve bisikletinin hemen yanında oturan 6 yaşındaki Utku Yalçın’ın o anları büyük korku ve şaşkınlık içinde izlediği ve sürücünün de hiçbir şey olmamışçasına yola devam ettiği görüldü. İddialara göre ise ezdiği bisiklete rağmen durmayan sürücü, birkaç yüz metre ileride lastiğinin patladığını fark edince durdu. Aynı sokakta oturan çocuklar,  duydukları ses üzerine sokağa koştuklarını bisikleti ezen aracın yola devam ettiğini ve birkaç yüz metre ileride lastiklerinin patladığını anlayınca durduğunu söylerken bisikleti ezilen Minik Utku ise olayı  “Bisiklet buradaydı ben burada oturuyordum. Araba buradan geldi bisikletin tekerleğini lop diye ezdi. Bu yamuldu, adamın tekerleği patladı. Adam daha oraya kadar gaza bastı gitti” sözleriyle anlattı.

Sürücüden Minik Utku’ya yeni bisiklet

Olay sonrası dikkatsizlikle bisikleti ezen sürücü ve ailesi Utku’ya yeni alınmış sıfır bir bisiklet hediye etti. Bisikletine yeniden kavuşan minik Utku ise yen bisikletinin keyfini ve mutluluğunu arkadaşlarıyla birlikte bisiklete binerek yaşadı.  Yeni bisikletini görünce sevinçten çığlık attığını ifade eden  Minik Utku, “Mutluyum. Adam akşam getirdi. Çok mutlu oldum. Sevinçten çığlık atıyorum. Çok sevindim yani ne diyeyim” dedi.