STK'lardan Tunç'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Grup Başkanvekili görevine getirilen Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a Bartın'da bulunan oda başkan ve yönetimlerinden Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

STK'lardan Tunç'a hayırlı olsun ziyareti

BARTIN TİCARET VE SANAYİ ODASI

Bartın TSO Başkanı Halil Balık ve yönetiminden oluşan heyet Milletvekili Tunç’a, TBMM’deki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Çalışmalarında kolaylıklar ve başarı dileklerini ilettikleri ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, ilimizin ticari hacminin gelişmesi ve büyümesi için Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hazır olduklarına vurgu yaptı.  Odanın çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdiği ziyarette verdikleri destek ve misafirperverliklerinden dolayı Milletvekili Tunç’a  teşekkürlerini ileterek, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundular. Milletvekili Tunç, hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı TSO Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Bartın’ın her alanda gelişmesi büyümesi için desteklerinin devam edeceğini söyledi.

BARTIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ

Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz Milletvekili Tunç’a yeni makamında ziyarette bulunarak, “AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekilimiz Bartın’ımızın gururu Sn. Av. Yılmaz TUNÇ'u makamında ziyaret ettim. Yeni görevinde başarılar diledim. Göstermiş olduğu misafirperverliğe çok teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. ”İfadelerinde bulundu.

BARTIN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Özcan Uzun ve beraberindeki yönetim Kurulu üyeleri Şerafettin Kırkaya, Halil Kızıltaş, Hasan Karakurt, Cafer Pusat, Yücel Yıldız, Engin Kahraman, Muammer Çakmak, Şaban Ali Gören ile birlikte Milletvekili Tunç’a Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarı dileklerini ilettiler.

 ULUS ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI

Bartın Ulus Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Barış Gökalp, yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Karayel ve Şakir Aksoy hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler. Milletvekili Tunç’ta nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için oda başkanlarına ve yönetimlerine teşekkürlerini illetti.