Şoförler Odasında devir teslimi

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Özcan Uzun, eski Başkan Sinan Amasralı'dan görevi devir aldı.

Şoförler Odasında devir teslimi

28 Şubat tarihinde gerçekleşen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde Başkanlığa seçilen Özcan Uzun eski Başkan Sinan Amasralı’ dan görevi devir aldı. Karşılıklı imzaların atıldığı devir töreninde eski Başkan Amasralı “Yeni dönem arkadaşımıza hayırlı işler başarılar diliyorum. Kendisi benim yanımda ki bir kardeşimdir. Bunun için inşallah her şey daha güzel olur, biz her zaman kendisinin yanındayız, destek vereceğiz.” İfadelerinde bulundu. 

Uzun : “Sürekli istişare halinde olacağız”

Başkanlık koltuğuna oturan Uzun, Amasralı’ya görevlerinden dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, “Seçimimiz bitti artık devir teslim töreni de gerçekleştirdik. Bundan sonra Yönetim Kurulu arkadaşlar ile gece gündüz birlikte çalışacağız. Sinan Başkanımızdan aldığımız birikimleri değerlendireceğiz, sürekli istişare halinde olacağız. Sinan Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu görevinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.