Sera ve fındık tel çit kurulumuna hibe!

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında 250 metrekare sera kurulumu ve fındık dikili alanlarda tel çit kurulumu için bireysel hibe başvuruları başladı. Hibelerden yararlanmak isteyen çiftçiler 29 Temmuz'a kadar Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Ulus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvurabilecekler. Sera kurmak isteyen çiftçilere yüzde 75, tel çit kurulumu yapmak isteyen fındık üreticilerine ise yüzde 70 hibe desteği sağlanacak.

Sera ve fındık tel çit kurulumuna hibe!

 

Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında 250 metrekare sera kurulumu ve fındık dikili alanlarda tel çit kurulumu için bireysel hibe başvurularının başladığını açıkladı. Hibelerden yararlanmak isteyen çiftçilerin 29 Temmuz’a kadar başvurabileceğini ifade eden Müdürlük, “Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında Bartın ili 2022 Yılı 1. Hibe Çağrı döneminde; Sera Kurulumu (250 m2) ve Tel Çit Kurulumu proje konularına   18.07.2022 – 29.07.2022 tarihleri arasında çiftçilerimiz başvuru yapabileceklerdir” dedi.

Başvuru kılavuzları yayımlandı

Sera Kurulumu ve Tel Çit Kurulumu Hibe Başvuruları Kılavuzu ise yayımlandı. Kılavuza https://bartin.tarimorman.gov.tr/ linkinden ulaşılabiliyor.