Şennur Demir ödülünü aldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Mayıs 2022'de Türkiye'de düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 81 kiloda Dünya Şampiyonu olan milli sporcu Şennur Demir'e Bartın Belediye Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda Bartın'ın plaka kodu olan 74 adet çeyrek altını takdim etti.

Şennur Demir ödülünü aldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Mayıs 2022’de Türkiye’de düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda Dünya Şampiyonu olan milli sporcu Şennur Demir’e Bartın Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Bartın’ın plaka kodu olan 74 adet çeyrek altını takdim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyeleri Canan Çavuşoğlu, Secaattin Aykan ve Sanem Çöme Taşdemir’in de hazır bulunduğu takdim töreninde Milli Sporcu bir kez daha tebrik edildi.

“Avrupa Şampiyonasında Başarılar Diledik”

Milli boksörün başarısının önemine değinen Belediye Başkanı Cemal Akın; “Mayıs 2022’de Türkiye’de düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 81 kiloda Dünya Şampiyonu olan milli sporcumuz Şennur Demir’e Belediye Meclisimizde alınan karar doğrultusunda şehrimizin plaka kodu olan 74 adet çeyrek altınla ödüllendirdik. Takdim töreniyle şampiyonumuzu bir kez daha tebrik ettik. Milli Boksörümüze önümüzdeki günlerde katılacağı Avrupa Şampiyonasında başarılar diledik” dedi.