Semiz'den Güner'e 181. Yıl ziyareti

İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz, jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. Yılı dolayısıyla Bartın Valisi Sinan Güner'i makamında ziyaret etti.

Semiz'den Güner'e 181. Yıl ziyareti

İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz, jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. Yılı dolayısıyla Bartın Valisi Sinan Güner’i makamında ziyaret etti. Koronavirüs dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına ve maske kullanımına dikkat edilerek gerçekleşen ziyaretten Vali Güner, jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. Yılını kutladı. Jandarmanın milletin huzur ve güvenliğini temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlıkla çalıştığını ifade eden Sinan Güner şöyle konuştu:

“Milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlık ve özveriyle terörle mücadeleden asayişe, düzensiz göçle mücadeleden trafik güvenliğine kadar gece gündüz demeden fedakarca hizmet veren, devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 181. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

“Milletimizin gönlünde özel bir yere sahip”

Modern teknolojinin tüm imkânlarına sahip olan Jandarma Teşkilatı iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini ve kabiliyetiyle daima takdiri hak etmiş, aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla da milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; tarihi şan ve şereflerle dolu Türk Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum.”