Sarıgül sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bartın'da yaşanan sel felaketini yerinde incelemek üzere ilimize geldi. Sarıgül beraberindeki heyetle birlikte afet bölgesini inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sarıgül sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bartın’da yaşanan sel felaketini yerinde incelemek üzere ilimize geldi. Sarıgül beraberindeki heyetle birlikte afet bölgesini inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sel bölgesini inceleyeren Sarıgül ve beraberindeki heyet vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Sarıgül vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Sarıgül, “Afet bakanlığı kurulsun”

 

Basın mensuplarıyla da bir araya gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül iktidara seslenerek afet bakanlığı kurulmasını talep etti. Sarıgül şöyle konuştu, “Bölgeyi Genel Başkan Yardımcılarımız ve İl Başkanlarımızla gezdik. Tüm yurttaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Buna bir çare bulmamız lazım. Mutlaka deprem ve doğal afetler bakanlığını kurmak gerekiyor. Türkiyemiz böylesine önemli bir kuşakta. Yağmurların ve dere yataklarının olduğu bir kuşakta yer alıyor. Bunun için günlük teebirlerle muvaffak olamayız. Mutlaka dere yataklarındaki yapılaşmayı durdurmamız lazım ve mutlaka köprülerin altındaki su giderlerine yeni baştan bakmamız lazım. Doğal afetler bakanlığı ve deprem bakanlığının mutlaka bir an önce kurulması lazım. Yeniden bütün yurttaşlarımıza büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz kaybettiğimiz yurttaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz.”