Şampiyonun rakipleri belli oldu

Ligin son haftasında evinde Taşköprüspor'la karşılaşan Bartınspor, 66. Dakikada Serdal Öz'ün attığı tek golle sahadan 1-0 galip ayrılarak resmen şampiyonluğunu ilan etti. Taşköprüspor'lu oyuncular ile Bartınsporlu oyuncular arasında centilmence oynanan karşılaşmanın sonunda, kırmızı-siyahlılar taraftarıyla birlikte şampiyonluğu kutlarken, Bartınspor'un play-off maçlarındaki rakipleri de belli oldu. Bartınspor, play-off'larda Amasyaspor ve Ankara TKİ spor ile karşılaşacak.

Şampiyonun rakipleri belli oldu

Ligin bitmesine bir hafta kala grubunda şampiyonluğunu ilan eden Bartınspor, son hafta evinde Kastamonu temsilcisi Taşköprüspor’u konuk etti. Maç öncesinde taraftarlar, Bartın Atatürk Stadını, şampiyona yakışır şekilde süslerken sahada mutlu anlarda yaşandı. Bartınspor’lu futbolcular sahaya “Benimle evlenir misin Tuğçe” pankartıyla çıkarken takım arkadaşlarından Hasan Cankurt, kız arkadaşı Tuğçe’ye binlerce taraftarın önünde evlenme teklif etti. Erkek arkadaşının bu sürpriz evlen teklifiyle mutluluğu her halinden belli olan Tuğçe’nin cevabı ise “evet” oldu. Bunun üstüne taraftarların tezahüratıyla Hasan ve Tuğçe taraftara birlikte üçlü çektirirken mutluluklarını da Bartınspor taraftarıyla birlikte yaşadı.

Taraftar ve protokol tribünde yerini aldı

Şampiyonun son lig maçına Bartın protokolü de yoğun ilgi gösterdi.  Taraftarın her iki kapalı tribünü tıka basa doldurduğu maçı Bartın Valisi Sinan Güner, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, 22. Dönem Bartın milletvekili Asım Kulak, Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurataçan, ASKF yönetiminde genel sekreterlik görevini yürüten Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın, iki takım yöneticileri, siyasetçiler, sivil toplum örgütleri temsilcileri de izledi.

Maçın ilk yarısı berabere bitti

Her iki takım futbolcularının centilmence sahaya çıktığı maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Emre Can Furuncu yönetti. Yardımcılıklarını Hasan Ata, Ahmet Tolga Tamar yaparken 4.cü hakemliği ise Şule Kılıçaslan üstlendi. Müsabakanın ilk dakikalar karşılıklı ataklar şeklinde geçti. İlk çeyreğin ardından oyun üstünlüğünü eline geçiren kırmızı-siyahlı ekip üretken bir oyun sergiledi. İlk yarının son bölümünde etkili bir oyun sergileyen Bartınspor girilen pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle sona erdi.

Maçın tek ve galibiyet golü Serdal Öz’den geldi

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi karşısında etkili ve atak bir oyun sergileyen Bartınspor rakip kalede pozisyon üretti. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Bartınspor 66. Dakikada orta sahadan organize gelişen atakta Serdal Öz’ün attığı golle skorda 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Maçın sonuna kadar oyunda üstünlüğünü sürdüren kırmızı-siyahlı ekip bir çok pozisyondan yararlanamadı. Geri kalan bölümde başka gol olmadı ve karşılaşma Bartınspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Protokol ve taraftardan tebrik

Hakemin bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte ise statta kutlamalar başladı. Vali Sinan Güner, Milletvekilleri Yılmaz Tunç ve Aysu Bankoğlu başta olmak üzere protokol üyeleri, Bartınspor kulübü yöneticileri ve taraftarlar sahaya inerek yönetimi ve futbolcuları teker teker tebrik etti ve play-off’larda başarılar diledi.

Taşköprüspor taraftarı: “Bu dostluk ebedi kalacak”

Bartınspor taraftarının alkışlarla futbolcularını sahadan uğurladığı Taşköprüspor taraftarı ise Bartınspor’un şampiyonluğunu “Öyle güzel bir takım düşünün ligin başından beri futbolcu çirkinleştirmeden, sahada oynadığı futbol ile alkışı ve takdiri hak eden, bizi çok güzel şekilde ağırlayan, anansçu arkadaşın “dünyaca ünlü sarımsak diyarından gelen güzel insanlar” diyerek bizleri onurlandıran, kahvaltımızdan maç yemeğimize kadar yardımcı olan Sayın Başkanımız Hüseyin Aytaç Altan’ın da arkadaşı dostu olan Serkan Başkan nezdinde tüm yönetime ve başarıyı en güzel şekilde yüreğinde hisseden büyük Bartınspor taraftarına teşekkürü bir borç biliriz. 3. Lig yolunda başarılar dileriz. Dualarımız ve iyi dileklerimiz Bartınspor’la olacaktır. Ve söz veriyoruz bu dostluk ebedi kalacaktır” sözleriyle kutladı.

Sıra Amasyaspor ve Ankara TKİ maçlarında

2021-2021 sezonunu şampiyon bitiren Bartınspor’un play-off rakipleri de belli oldu. Bartınspor’un yıllar süren 3. Lig hasretinin sona ermesine sadece 2 maç kaldı. Bartınspor play-off maçlarında Amasyaspor ve Ankara TKİ spor ile karşı karşıya gelecek.

 

Şampiyonun rakipleri belli oldu
Şampiyonun rakipleri belli oldu
Şampiyonun rakipleri belli oldu
Şampiyonun rakipleri belli oldu
Şampiyonun rakipleri belli oldu
Şampiyonun rakipleri belli oldu