Şampiyon sporculardan Rektör Uzun'a ziyaret

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinin şampiyon sporcuları Zeynep Makbule Akyüz ile Dursun Ali Çapoğlu Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret ettiler.

Şampiyon sporculardan Rektör Uzun'a ziyaret

 

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz de yer aldı. Üniversite Sporları Federasyonu ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasının ardından gerçekleştirilen ziyarette, Üniversitemiz sporcuları tarafından elde edilen kupa Rektör Uzun’a takdim edildi. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akyüz, Üniversitemizin 6 altın, bir gümüş ve bir de bronz madalya alarak takım halinde birinci olduğunu ifade etti.

 

Geleceğin sporcuları yetiştirme konusunda öncü çalışmalar yaptıklarının altını çizen Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için bilimsel anlamda gösterdiğimiz gayretin yanında, spor alanında da söz sahibi olma hedefimiz var. Spor Bilimleri Fakültesi ile bireysel ya da takım halinde bugüne kadar hem yurt içinde hem de yurt dışında sayısız başarılara imza attık. Hedefimiz Türk Sporuna değer katmak ve başarılarımızı sürdürülebilir bir şekilde artırmak. Bu noktada bizleri elde ettikleri başarılarla gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca öğrencilerimize geleceğe hazırlama noktasında göstermiş oldukları gayretler dolayısıyla başta Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Mustafa Zahit Serarslan olmak üzere akademik ve idari insan kaynağımıza teşekkür ediyorum. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Abdurrahman Akyüz ile değerli hanımefendiye ise nazik ziyaretleri ve yakın ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.