Sağlık-Sen'den Tunç'a ziyaret

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş beraberinde Sağlık-Sen Bartın Şube Başkanı Naci Durmuş AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Sağlık-Sen'den Tunç'a ziyaret

Sendika çalışmaları ve Sağlık alanında gerek ülke genelinde gerekse Bartın’daki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş beraberinde Sağlık-Sen Bartın Şube Başkanı Naci Durmuş’a gerek sendikal çalışmalar gerekse sağlık çalışanlarının sorunlarını takipte gösterdikleri başarı nedeniyle teşekkürlerini iletti. Koronavirüs Salgını ile mücadelede kahramanca çalışan sağlık mensuplarını müteşekkir olduklarını belirten Milletvekili Tunç, Bartın’da da sağlık çalışanlarının gösterdiği gayret nedeniyle önemli bir başarının sağlandığını her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

 AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve beraberinde Sağlık-Sen Bartın Şube Başkanı Naci Durmuş’a ziyaretleri için teşekkür etti. Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve beraberinde Sağlık-Sen Bartın Şube Başkanı Naci Durmuş ta, Milletvekili Tunç’a sağlık çalışanları ile ilgili iletilen her sorunun çözümünde yanlarında görmekten duydukları memnuniyeti ilettiler.