'Sağlık için hepimiz için' kurallara uyalım

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında Zabıta Müdürlüğü tarafından Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen denetime katıldı.

'Sağlık için hepimiz için' kurallara uyalım

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Zabıta Müdürü Mustafa Tokay’ın hazır bulunduğu denetimlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cemal Akın, alınan tedbirlere ve kararlara riayet edilmesi konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

Yapılan denetimlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın”  “Sağlık İçin Herkes İçin sloganı çerçevesinde İçişleri Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda kent merkezinde pandemi sürecinin başından buyana denetimlerimizi sürdürüyoruz. Maske, sosyal mesafe ve uyarıcı levhaların denetimlerini yapıp, esnaf ve vatandaşlarımızı uyarıyoruz.  Bugüne kadar 35 bini aşkın denetim gerçekleştirdik. Son olarak da Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte sanayi sitesi esnaflarına yönelik denetim gerçekleştirdik. Yeni tip koronavirüs ile mücadelede büyük önem teşkil eden denetimlerimiz sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, alınan tedbirlere ve kararlara riayet edilmesi konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulunduk. Bu zorlu salgın sürecinde ‘Sağlık İçin Hepimiz için’ kurallara uyalım.” dedi.