PARKLAR EMNİYET ŞERİDİYLE KAPATILDI

PARKLAR EMNİYET ŞERİDİYLE KAPATILDI

PARKLAR EMNİYET ŞERİDİYLE KAPATILDI

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından vatandaşlarımızın sosyal mesafelerini ihlal etmelerini önlemek ve bir arada oturmalarını engellemek amacıyla kent merkezindeki parklarda bulunan çocuk oyun gruplarını ve toplu oturma alanlarını emniyet şeridine alarak tüm parklar kullanıma kapatıldı.

Denetimler Devam Ediyor

Bu çalışmaların yanı sıra ekipler, kent merkezinde faaliyette bulunan esnaflara yönelik de “Yoğunlaştırılmış Covid-19 Denetimleri” gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “İl genelinde artış gösteren korona virüs (Covid19) vakalarının önüne geçebilmek adına önemli tedbir çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu tedbirler arasında çocuklarımızın da korunabilmesi adına kent merkezindeki çocuk parklarının kapatılması konusu da vardı. Bu bağlamda Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından parklar güvenlik şeritleriyle kapatıldı. Sağlığımız için hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Bu sorumluluk bilinciyle de hep birlikte kurallara uyalım. İnşallah kurallara uyarsak bu zorlu salgın sürecini geride bırakacağız” dedi.

“Kurallara Uyan Tüm Esnaf Dostlarımıza Teşekkür Ediyorum”

Akın; “Zabıta Müdürlüğümüz bu çalışmalarının yanı sıra denetimlerini de sürdürüyor. Esnaflarımızı tedbir kurallarıyla ilgili bilgilendiriyor ve gerekli uyarıları yapıyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın kurallara uyması salgının yayılım hızı açısından çok önemli. Salgın sürecinin sona ermesi bizim elimizde. Maske, mesafe ve temizlik olmazsa olmazımız. Hepimiz için sağlığımız için bunu unutmayalım. Kurallara uyan tüm esnaf dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.