Özgür Özel, yarın Bartın'da

CHP'nin etkin isimlerinden biri olan Grup Başkan Vekili Özgür Özel, yarın Bartın'a geliyor. Özel'in Bartın programı ise oldukça yoğun. Ziyaret turuna Amasra İlçesinden başlayacak olan Özgür Özel, Bartın'da hem esnaf ziyareti yapacak hem de akşam gençlerle buluşacak. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, ise tüm Bartın halkını Özgür Özel'le buluşmaya davet etti.

Özgür Özel, yarın Bartın'da

CHP’nin etkin isimlerinden biri olan Grup Başkan Vekili Özgür Özel, yarın Bartın’a geliyor. Özel’in Bartın programı ise oldukça yoğun. Özgür Özel, Bartın turuna Amasra İlçesiyle başlayacak. 10.30’da CHP Amasra İlçe Örgütüyle bir araya gelecek olan Özel, 11.30’da ise Amasra Belediyesini ziyaret edecek. Belediye personeli ve Başkan Recai Çakır’la görüşecek olan Özel, 12.15’te ise CHP Bartın İl Başkanlığında partililerle bir araya gelecek. Özel, 13.00’dan itibaren de şehir merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Kırmızı Cadde ve Yukarıçarşı bölgesini kapsayacak olan esnaf ziyareti 16.00’da bitecek ve Özel, bu süre zarfında esnafı dinleyecek.

Bankoğlu’ndan Özel’in programına davet

Özel, 17.00 ile 18.00 arasında ise Kültür Merkezinde CHP örgütleriyle bir arayacak.  Akşamda 18.30-19.30 saatlerinde Kaf Konak’ta gençlerle buluşacak. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, ise “18 Mayıs Çarşamba günü CHP Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel’in katılımıyla Bartınlı dostlarımız ve gençlerle bir araya geliyoruz. Hepiniz davetlisiniz” sözleriyle tüm Bartın halkını Özgür Özel’le buluşmaya davet etti.